Menu

ÖSD felkészítő tréningek – 2016 ősz

0 Comments

A Debreceni Német Kulturális Fórum, mint a budapesti Osztrák Intézet hivatalos partnere 2016. őszén intenzív nyelvvizsga-tréninget hirdet az ÖSD középfokú (B2) államilag elismert, nemzetközi nyelvvizsgára!
MIKOR ÉS HOL?
2016. szeptember 5. – 16.
jelentkezési határidő: 2016. augusztus 31. Órák tervezett beosztása:
H- K- Sz -Cs 16.30-19.45 (4×45 perc+ 15 perc szünet), a második héten (Cs) 16.30- 18.15 (2x 45 perc + 15 perc szünet)

MIÉRT EGYEDI A KURZUSUNK?

Ez a felkészítő tanfolyam azoknak szól, akik már haladó szinten beszélnek németül és már a felkészülés utolsó fázisában szeretnének szakszerű tanácsokat, vizsgatippeket kapni. A tanfolyamunk anyagát kifejezetten a nyelvvizsga követelményeit figyelembe véve állítottuk össze, így elsajátíthatja a sikeres vizsgához szükséges kommunikációs stratégiákat, nyelvi fordulatokat! A kurzus segítségével hatékonyan bővítheti szókincsét, gördülékenyebben fejezheti ki magát az írásbeli vizsgán, tanácsainkkal meggyőzőbben érvelhet a szóbeli részen. A közös gyakorlás során megismerheti azt is, hogy melyek azok a hasznos tudnivalók, melyek eredményesen segítik az olvasás- és hallásértési feladatok megoldásában.
MI GARANTÁLJA A SIKERES FELKÉSZÜLÉST?
A változatos gyakorlási formákat kínáló kurzusanyagunk kidolgozása a Debreceni Egyetem Germanisztikai Intézet munkatársainak szakmai támogatásával történt. Tanfolyamainkat többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi diplomával rendelkező tanárok tartják, akik az ÖSD vizsgarendszer alapos ismertének birtokában nem a nyelvtani szabályokra vagy unalmas szólistákra helyezik a hangsúlyt, hanem célzottan az elvárásokhoz igazítva, az egyéni igényeket is figyelembe véve segítik a felkészülést, igyekeznek fejleszteni a résztvevők szóbeli és írásbeli kifejezőkészségét.
MIT TARTALMAZ A TANFOLYAM?
A tananyagcsomagot minden résztvevő ingyenesen megkapja az első foglalkozás során.Továbbá a tanfolyam díja tartalmaz egy ingyenes próbavizsgát is! Így visszajelzést kaphat arról is, hogyan állná meg a helyét éles vizsgahelyzetben!
A kurzus ára: 35. 000 forint/ jelentkező
A kurzus 30 tanítási órából áll. A tanfolyam díja magába foglalja a helyben kidolgozott, minden készséget egyenlő arányban fejlesztő tananyagcsomagot valamint egy komplex próbavizsgát, mely az éles vizsga minden elemét tartalmazza.

német nyelvvizsga középfokú debrecen ösd újra

HOGYAN JELENTKEZHETEK?

jelentkezési lapot itt töltheti le. A jelentkezés leadható e-mailben (osd@deutsches-kulturforum.hu) vagy postai úton is (ÖSD- ügyfélszolgálat. 4032 Debrecen Egyetem tér 1.)

HA MÉG LENNE KÉRDÉSEM, AKKOR….?

A tanfolyammal és a próbavizsgákkal kapcsolatban további információ kérhető a nyelvvizsga-ügyfélszolgálaton, elérhetőségeinket  itt találja! Várjuk jelentkezését, forduljon hozzánk bizalommal!