Goethe nyelvvizsgák

Időpontok és jelentkezés 2019

A vizsgadíjjakat és vizsgaidőpontokat itt töltheti le: Vizsgaidőpontok és vizsgadíjak .

A vizsgák bemutatása

Goethe-Zertifikat A1
Goethe-Zertifikat A2
Goethe-Zertifikat B1
Goethe-Zertifikat B2
Goethe-Zertifikat C1
Goethe-Zertifikat C2

JELENTKEZÉS

A Goethe Intézet vizsgáira való jelentkezés feltételei a jelentkezési határidő és a vizsgadíj befizetésére kitűzött határidő betartása. Az akkreditált vizsgák esetében (Goethe Zertifikat B1, B2 és C1) a vizsgázók alsó korhatára 14 év. A további Goethe vizsgák nem szabnak alsó korhatárt, csak ajánlatot tesznek erre. A vizsgajelentkezés időben, azaz legkésőbb a jelentkezési időszak utolsó napján kell megtörténjen. A pontos határidőket a vizsganaptárban találja.

A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével lehetséges, melyet a következő címre kérjük megküldeni: goethe@deutsches-kultuforum.hu A vizsgadíj átutalása legkésőbb a jelentkezési időszak utolsó napján lehetséges a következő számlaszámra: 11600006-00000000-23053023. A vizsga idejéről és helyszínéről E-mail-ben értesítjük Önt.

A visszalépés legkésőbb a vizsga előtt két héttel lehetséges. Ebben az esetben a vizsgadíjat visszatérítjük Önnek, 5000 Ft-os kezelési költség levonásával. Ha a vizsgát egy későbbi időpontra halasztja, úgy ezt két héttel a vizsga előtt költségmentesen megteheti. Ha egészségügyi okokból nem tud megjelenni a vizsgán, a teljes vizsgadíjat visszatérítjük Önnek. (orvosi igazolás szükséges). Túl kevés jelentkező esetén fenntartjuk a vizsga elhalasztásának jogát.
Jelentkezési lap (DOC)
Felkészülés
További információkat a vizsgákról és próbavizsgákat
itt talál.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

FONTOS: 2020 januárjától a jelentkezők saját maguk is be kell jelentkezzenek a vizsgára, amit a következő oldalon tehetnek meg: https://goethe.nyelvvizsgajelentkezes.hu/