info@deutsches-kulturforum.hu

info@deutsches-kulturforum.hu

+36 30 223 5951

+36 30 223 5951

4032 Debrecen Egyetem tér 1.

4032 Debrecen Egyetem tér 1.

Nyelvtanfolyamok, Nyelvvizsgák

Német nyelv

Legyenek bármilyen tervei a jövőt illetően – a német nyelvtudás Ön előtt is végtelen lehetőségeket nyit meg. A német nyelv elsajátításával olyan készségekre tesz szert, amelyek hatékonyan hozzájárulhatnak szakmai és személyes életminőségének növeléséhez.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk abban, hogy elérje a német nyelvtanulással kapcsolatos céljait!

slider-91.jpg
Miért jó németül tanulni?

7 érv a német nyelv mellett

Ha német ajkú üzleti partnereivel németül kommunikál, jobb üzleti kapcsolatokat építhet fel, ezáltal pedig jobb esélyei lesznek a hatékony kommunikációra – és ezzel a sikerre.

Némettudással növelheti karrieresélyeit, amelyek a hazájában és más országokban működő német cégeknél kínálkoznak. Jó némettudással Ön is egy globális üzleti kapcsolatokkal rendelkező vállalkozás produktív részesévé válhat.

A német turisták sokat utaznak és messzire, és nyaralásaikon többet költenek, mint más országok turistái. Szeretik, ha külföldön is németül tudó személyzet szolgálja ki és németül beszélő idegenvezető kalauzolja őket.

Aki németül tanul, betekintést kap a német nyelvű országok multikulturális társadalmába, az itt élő emberek vágyaiba és álmaiba.

Némettudással nem csak a német nyelvű országokban mélyítheti el úti élményeit, de Európa más országaiban is, különösen Kelet-Európában.

A német Goethe, Kafka, Mozart, Bach és Beethoven nyelve. Mélyítse el Ön is a szépség és bölcsesség élvezetét, olvassa és hallgassa műveiket eredeti nyelven!

Németország számtalan ösztöndíjjal várja azokat, akik Németországban szeretnének továbbtanulni. Külföldi fiatalok speciális vízummal vállalhatnak munkát a vakáció mellett, bizonyos szakmákban pedig külön rendeletek segítik a munkavállalást.

Német nyelv

Nyelvtanfolyamok

Kiválóan képzett nyelvtanárok, korszerű oktatási módszerek, tanulóközpontú szemlélet, valamint a világszerte egységes szintrendszer – mindez együttesen garantálja a gyors sikert.

Német nyelv

Nyelvvizsgák

goethe

Goethe Nyelvvizsgák

Német nyelvtudásáról nemzetközileg elismert bizonyítványra van szüksége? 

Intézetünk valamennyi szinten kínál német nyelvvizsgákat: a kezdőknek szóló A1-től a legmagasabb szintű nyelvtudást igazoló C2-ig.

osd

ÖSD Nyelvvizsgák

Az Osztrák Nyelvi Diploma államilag elismert, a sikeres vizsgázók magyar és osztrák nyelvvizsga-bizonyítványt is kapnak, melyet nem csak a felsőoktatási felvételi, de a munkakeresés során is elfogadnak a nyelvtudás igazolásként. Vizsgaközpontunkban közép- és felsőfokon is tehetnek vizsgát!

Német nyelv

Némettanároknak

TANÁCSADÁS

TANÁCSADÁS

A Goethe-Institut világelső a némettanároknak szóló továbbképzések területén – Magyarországon, Németországban vagy távoktatásban. Aktuális anyagokkal és interaktív kínálattal segítjük a német nyelv oktatását. Tájékozódjon Ön is a Goethe-Institut nyelvtanároknak szóló programjairól.